Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38176
Title: Сучасні завдання та пріоритети діяльності бібліотек вищих навчальних закладів: шлях інновацій
Authors: Медведь, Марія Миколаївна
Воробець, Вікторія Вікторівна
Мельник, Лариса Олександрівна
Issue Date: 2020
Citation: Сучасні завдання та пріоритети діяльності бібліотек вищих навчальних закладів: шлях інновацій Матеріали науково-практичної інтернет-конференції (Ужгород, 15-19 червня 2020 р.) / редкол. : М. М. Медведь, В. В. Воробець, Л. О. Мельник та ін. ; ДВНЗ “Ужгор. нац. ун-т”, Наук. б-ка. - Ужгород, 2020. - 361 с.
Abstract: У збірнику висвітлено діяльність бібліотеки як особливого середовища, що сприяє інтелектуальному і культурному розвитку особистості, придбання нею необхідних знань цивілізованого суспільства. У зв’язку з тим що бібліотека в сучасних умовах активного впровадження інформаційних технологій проходить складний шлях модернізації, бібліотекарі докладають значних зусиль для того, щоб бібліотека стала багатофункціональним культурно-освітнім інформаційним центром, який би задовольнив найскладніші запити користувачів. Саме для цього в бібліотечній роботі активно використовується стандартне програмне забезпечення і різні інтернет-сервіси.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38176
Appears in Collections:Бібліотечна справа
ІІ науково-практична Інтернет-конференції «Сучасні завдання та пріоритети діяльності бібліотек вищих навчальних закладів: шлях інновацій»



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.