Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38238
Title: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи для студентів освітньо-професійної програми «Інформаційні системи та технології» спеціальності 126 Інформаційні системи та технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Other Titles: Методичні вказівки до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи для студентів освітньо-професійної програми «Інформаційні системи та технології» спеціальності 126 Інформаційні системи та технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Authors: Міца, Володимир Михайлович
Лях, Ігор Михайлович
Кут, Василь Іванович
Кляп, Михайло Петрович
Кляп, Михайло Михайлович
Keywords: Кваліфікаційна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Ужгород: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Атестація здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Інформаційні системи та технології» спеціальності 126 Інформаційні системи та технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти здійснюється у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи.
Abstract: Методичні рекомендації до бакалаврської кваліфікаційної роботи для студентів освітньо-професійної програми «Інформаційні системи та технології» спеціальності 126 Інформаційні системи та технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти розроблені відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 28.12.2014 р. згідно з редакцією №1798-19 від 5.01.2017 р., Стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня, галузь знань — 12 Інформаційні технології, спеціальність — 126 Інформаційні системи та технології, затвердженого та уведеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 12.12.2018 р. №1380, постанови Кабінету міністрів України від 29.04.2015 р. №266 «Про затвердження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти», наказу Міністерства освіти і науки України від 24.05.2013 р. № 584 «Положення про порядок створення та організацію роботи державної екзаменаційної комісії у вищих навчальних закладах України», інших нормативних актів із питань вищої освіти. Враховуючи характер кваліфікаційних робіт, до яких висуваються відповідні вимоги, методичні вказівки призначено для викладачів, студентів, керівників робіт, консультантів, рецензентів та членів екзаменаційних комісій (ЕК).
Description: Атестація здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Інформаційні системи та технології» спеціальності 126 Інформаційні системи та технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти здійснюється у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота передбачає розв‘язання складного спеціалізованого завдання або практичної проблеми в області сучасних інформаційних систем та технологій, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов і потребує застосування теорій і методів інформаційних технологій. У кваліфікаційній роботі не має бути академічного плагіату і фальсифікації . Кваліфікаційна робота має бути розміщена у репозиторії Ужгородського національного університету.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38238
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.