Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКіш, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorНагорняк, Галина Степанівна-
dc.date.accessioned2021-12-22T14:00:08Z-
dc.date.available2021-12-22T14:00:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКіш Г.В., Нагорняк Г.С. Сучасні реалії функціонування сучасного ринку ресторанного бізнесу в Україні// Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку» (м. Луцьк, 29 листопада 2021 р.) / відпов. ред. Л.В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк, 2021. с.88-91uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38501-
dc.description.abstractСучасне ресторанне господарство – “одна з найбільш динамічних сфер національної економіки, яка є однією з найпривабливіших для інвесторів, а її рентабельність у розвинених країнах не буває нижчою за 40 %, при цьому, досягаючи в “туристичних” зонах відмітки 100 %. Саме тому готельно-ресторанний бізнес в Україні залишається одним із найбільш цікавих і прибуткових для українських підприємців. Щорічно в країні відкриваються елітні готелі, нові мотелі, санаторії, нові туристичні бази, ресторани та готельно-ресторанні комплекси тощо”uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectресторанний бзнесuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.titleСучасні реалії функціонування сучасного ринку ресторанного бізнесу в Україніuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗбірникЛуцькЛистопад2021 року.pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.