Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38501
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Нагорняк, Галина Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T14:00:08Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T14:00:08Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кіш Г.В., Нагорняк Г.С. Сучасні реалії функціонування сучасного ринку ресторанного бізнесу в Україні// Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку» (м. Луцьк, 29 листопада 2021 р.) / відпов. ред. Л.В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк, 2021. с.88-91 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38501 | - |
dc.description.abstract | Сучасне ресторанне господарство – “одна з найбільш динамічних сфер національної економіки, яка є однією з найпривабливіших для інвесторів, а її рентабельність у розвинених країнах не буває нижчою за 40 %, при цьому, досягаючи в “туристичних” зонах відмітки 100 %. Саме тому готельно-ресторанний бізнес в Україні залишається одним із найбільш цікавих і прибуткових для українських підприємців. Щорічно в країні відкриваються елітні готелі, нові мотелі, санаторії, нові туристичні бази, ресторани та готельно-ресторанні комплекси тощо” | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | ресторанний бзнес | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.title | Сучасні реалії функціонування сучасного ринку ресторанного бізнесу в Україні | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЗбірникЛуцькЛистопад2021 року.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.