Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38641
Title: Опорний конспект лекцій з дисципліни «ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія)
Authors: Лета, Василь Васильович
Приходько, Михайло Васильович
Keywords: Охорона праці, безпека життєдіяльності
Issue Date: 2021
Publisher: ПП Данило С.І.
Citation: Лета В.В., Приходько М.В. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Охорона праці та безпека життєдіяльності» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія). Ужгород, 2021 р. 55 с.
Abstract: Навчальна дисципліна «Охорона праці та безпека життєдіяльності» вивчає небезпеки та засоби захисту від них людини в будь-яких умовах існування, включаючи природне та техногенне середовище, а також соціальну сферу взаємовідносин. Науковий напрямок дисципліни базується на загальних фізіологічних та психологічних основах життєдіяльності, всіх видах антропогенної діяльності людини та на взаємозв'язку з оточуючим середовищем і сферою її діяльності.
Description: Метою навчальної дисципліни є формування у майбутніх фахівців компетенцій, знань, умінь та навичок для здійснення професійної діяльності за спеціальністю з урахуванням ризику виникнення техногенних і природних небезпек, які можуть привести до несприятливих наслідків на об’єктах господарської діяльності, спричинити нещасні випадки та надзвичайні ситуації; сформувати у студентів відповідальність за особисту та колективну безпеку, здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми й приймати продуктивні рішення у сфері безпеки життєдіяльності та охорони праці.
Type: Text
Publication type: Лекції
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38641
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри фізичної географії та раціонального природокористування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.