Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38718
Title: Можливості підвищення рівня функціональних резервів організму студентів закладів вищої освіти в умовах карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19
Authors: Мелега, Ксенія Петрівна
Keywords: пандемія COVID-19, карантин, студенти, фізична активність, оздоровчо-реабілітаційна програма, фізичний стан
Issue Date: 2021
Citation: Мелега К. Можливості підвищення рівня функціональних резервів організму студентів закладів вищої освіти в умовах карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19. Професійні компентентності фахівців фізичної терапії та ерготерапії: інноваційні підходи: матеріали ІІ науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Ужгород 21 – 22 жовтня 2021 р.). Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. С. 59-62.
Abstract: У роботі доведено необхідність проведення комплексних оздоровчих заходів для студентів-бакалаврів вузу у період карантинних обмежень та дистанційного навчання у зв'язку з пандемією коронавірусної хвороби, що пов'язано зі зниженням рівня фізичного стану та адаптаційних можливостей організму. Розроблена оздоровчо-реабілітаційна програма, яка включає нормалізацію режиму дня і відпочинку студентів, помірні аеробні та силові навантаження, загартовування водою, і проводиться у домашніх умовах, забезпечує достовірне покращення показників функціонального стану серцево-судинної системи студентів, особливо у юнаків, суттєве покращення показника адаптаційного потенціалу, що свідчить про підвищення функціональних резервів організму.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38718
ISBN: 978-617-7798-68-1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри основ медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мелега_тези міжнар. конф_2021.pdf371.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.