Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38863
Title: ЗАСТОСУВАННЯ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ, ЕРГОТЕРАПІЇ В РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ХВОРИХ НА ДЦП
Authors: Сабадош, Мар’яна Володимирівна
Гельбич В.В.
Keywords: дитячий церебральний параліч, діти, MACS та GMFCS
Issue Date: Nov-2020
Publisher: Актуальні питання підготовки та наукової діяльності магістрів галузі знань “Охорона здоров’я”: матеріали І Міжвузівської науково-практичної конференції з міжнародною участю, Житомир-Ужгород, (24 листопада 2020 р.) / за ред. В.Й. Шатила. – Житомир: ФОП Худяков О.В., 2020. – 130с.
Citation: Сабадош М.В. ЗАСТОСУВАННЯ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ, ЕРГОТЕРАПІЇ В РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ХВОРИХ НА ДЦП / Гельбич В.В., Сабадош М.В. // Актуальні питання підготовки та наукової діяльності магістрів галузі знань “Охорона здоров’я”: матеріали І Міжвузівської науково-практичної конференції з міжнародною участю, Житомир-Ужгород, (24 листопада 2020 р.) / за ред. В.Й. Шатила. – Житомир: ФОП Худяков О.В., 2020. – С. 29-33.
Abstract: ЦП є найпоширенішою причиною фізичних вад, що стосується дітей у більшості розвинених країнах, поширеність становить приблизно 2 на 1000 новонароджених. Хоча ці клінічні синдроми часто не єчіткими, визначення домінуючих рухових типів ітопографія мають важливе значення для дослідженьпричинно-наслідкових шляхів та можливої профілактики, кореляції з візуалізацією мозку та для встановлення цілей і стратегій під час вибору засобів фізичної терапії, ерготерапії. Це можетакож ініціювати пошук пов'язаних проблем, таких якепілепсія, когнітивні та комунікативні труднощі,що можуть суттєво вплинути на самопочуттята розвиток цих дітей.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38863
ISSN: 978-617-95001-2-1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичної реабілітації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12241381_zbIrnik_konferentsiya.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.