Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2022-01-28T11:05:42Z-
dc.date.available2022-01-28T11:05:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»– Ужгород 2022. – 57 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38919-
dc.language.isoukuk
dc.subjectресторане господарствоuk
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧКА ТПРГ 2 к 2020.pdf388.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.