Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-28T11:05:42Z | - |
dc.date.available | 2022-01-28T11:05:42Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»– Ужгород 2022. – 57 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38919 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | ресторане господарство | uk |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА ТПРГ 2 к 2020.pdf | 388.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.