Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2022-01-28T11:08:17Z-
dc.date.available2022-01-28T11:08:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»– Ужгород 2020. – 26 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920-
dc.language.isoukuk
dc.subjectготельні послугиuk
dc.subjectресторанні послугиuk
dc.titleМоніторинг світового ринку готельних і ресторанних послугuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНІТОРИНГ 2020.pdf340.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.