Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-28T11:08:17Z | - |
dc.date.available | 2022-01-28T11:08:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»– Ужгород 2020. – 26 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | готельні послуги | uk |
dc.subject | ресторанні послуги | uk |
dc.title | Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МОНІТОРИНГ 2020.pdf | 340.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.