Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920
Title: | Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг |
Authors: | Січка, Іван Іванович |
Keywords: | готельні послуги, ресторанні послуги |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»– Ужгород 2020. – 26 с. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МОНІТОРИНГ 2020.pdf | 340.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.