Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920
Title: Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Authors: Січка, Іван Іванович
Keywords: готельні послуги, ресторанні послуги
Issue Date: 2020
Citation: Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»– Ужгород 2020. – 26 с.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38920
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МОНІТОРИНГ 2020.pdf340.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.