Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39042
Title: Обґрунтування структурних компонентів професійної майстерності тренера з виду спорту
Other Titles: RATIONALE FOR STRUCTURES COMPONENTS OF SPORTS COACH PROFESSIONAL SKILLS
Authors: Скрипич, Владислав Васильович
Товт, Валерій Адальбертович
Keywords: Обґрунтування структурних компонентів професійної майстерності тренера з виду спорту, Професійна майстерність, компетентності, спортивний тренер
Issue Date: 2022
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Скрипич В. Обгрунтування структурих компонентів професійної майстерності тренера з виду спорту/В.Скрипич, В.Товт//Фізична культура і спорт: методологія наукових досліджень/матеріали науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт освітнього ступеня «Магістр» (м. Ужгород 13–17 грудня 2021 р.). – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. – С.114-116.
Abstract: Уточнено трактування поняття професійної майстерності з виду спорту. Доведено, що основою структури професійної майстерності тренера з виду спорту є широкий спектр когнітивних і практичних умінь та навичок. Ці уміння і навички забезпечують знаходження творчих рішень з проблем планування, аналізу, контролю і оцінювання власної роботи та роботи інших осіб; автономію та відповідальності в організації професійної діяльності або навчання в умовах непередбачуваних змін.
Description: В тезах, опублікованих у збірнику матеріалів науково-практичної конференції висвітлюються питання методології наукових досліджень здобувачів вищої освіти, які проходять підготовку за освітньо-професійною програмою «Фізична культура і спорт» і відповідною спеціальністю - 017 Фізична культура і спорт.
Type: Text
Publication type: Тези до студентської статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39042
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання
Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Скрипич В..pdf403.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.