Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39128
Title: Політична регіоналістика: навчально-методичний порадник до курсу (для студентів спеціальності 052 – Політологія).
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Keywords: Політична регіоналістика, Політичний портрет регіону, Регіональні явища і процеси
Issue Date: 29-Jan-2022
Publisher: Ужгород: Поліграфцентр "Ліра".
Citation: Токар М. Політична регіоналістика: навчально-методичний порадник до курсу (для студентів спеціальності 052 – Політологія); Каф. політол. і держупр.; НДІ політ. регіоналістики УжНУ. Ужгород: Поліграфцентр «Ліра», 2022. 80 с.
Abstract: У навчально-методичному виданні подаються матеріали до вивчення навчальної дисципліни «Політична регіоналістика» для студентів – здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 052 – Політологія на кафедрі політології і державного управління факультету суспільних наук Ужго-родського національного університету. У пораднику міститься короткий вступ до лекцій, зміст навчальної програми, зразки тестів, перелік тем для рефератів, курсових і дипломних робіт, орієнтована література, інша додаткова інформація. Видання адресоване студентам і викладачам спеціальності «Політологія» в УжНУ, іншим фахівцям, державним службовцям, політичним і громадським діячам, стейкголдерам.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39128
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТокарМ_МетодПорадник-ПолРегіон-22.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.