Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39377
Title: Встановлення меж земельної ділянки оздоровчого призначення - підстави та особливості на прикладі санаторію "Скалка"
Authors: Крильо, Ігор Васильович
Keywords: підстави внесення відомостей до ДЗК України, внесення відомостей, технічна документація із землеустрою, встановлення (відновлення) меж, постійне користування, оздоровче призначення
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Кафедра геодезії, землеустрої та геоінформатики
Citation: Крильо,Ігор Васильович. Встановлення меж земельної ділянки оздоровчого призначення - підстави та особливості на прикладі санаторію "Скалка" : кваліфікац. робота / Ігор Васильович Крильо ; кер. Т. Б. Марухнич ; МОН Укоаїни, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Геогр. Ф-т, Каф. геодезії, землеустрою та геоінформатики. – Ужгород, 2021. – 58 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі розкривається питання про земельну ділянку, право на яку посвідчено постійним користування та відомості щодо якої не внесено до Державного земельного кадастру та Державного реєстру прав. Основна частина даного проєкту і присвячена етапу вирішенню вищезгаданого питання і відповідно на підставі чого воно вноситься. Автор розглядає чинне законодавство та його вплив на землевпорядні процеси встановлення меж земельної ділянки оздоровчого призначення на прикладі санаторію-профілакторію «Скалка».
Description: Кваліфікаційна робота студента 4 курсу, денної форми навчання, розкриває особливості діючого порядку внесення відомостей до ДЗК та ДРП. Земельна ділянка санаторію-профілакторію "Скалка" стала обєктом дослідження особливостей, сучасних методів вимірювання, порядку формування відповідної документації для внесення відповідної інформації до сучасних державних реєстрів.
Type: Text
Publication type: Кваліфікаційна робота
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39377
Appears in Collections:Дипломні роботи
Наукові публікації кафедри землевпорядкування та кадастру



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.