Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39453
Title: Фармацевтична хімія лікарських препаратів гетероциклічної природи
Other Titles: НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ до лабораторного практикуму «Фармацевтична хімія» для студентів спеціальності «фармація» Частина 3
Authors: Сливка, Михайло Васильович
Онисько, Михайло Юрійович
Сливка, Марина Василівна
Кривов’яз, Андрій Олександрович
Лендєл, Василь Георгійович
Keywords: Навчально-методичні матеріали до лабораторного практикуму «фармацевтична хімія» для студентів спеціальності «фармація». Частина 3. Фармацевтична хімія лікарських препаратів гетероциклічної природи.
Issue Date: 2007
Publisher: УжНУ
Citation: Сливка М.В., Онисько М.Ю., Сливка М.В., Кривов’яз А.О., Лендєл В.Г. Навчально-методичні матеріали до лабораторного практикуму «фармацевтична хімія» для студентів спеціальності «фармація». Частина 3. Фармацевтична хімія лікарських препаратів гетероциклічної природи. – Ужгород, Ужгородський національний університет, 2007. – 68с.
Abstract: В основу навчально-методичних матеріалів покладено прописи до лабораторних робіт з курсу «Фармацевтична хімія» (Модуль № 3), до яких включено методики експериментальних досліджень лікарських препаратів гетероциклічної природи, що узгоджуються з Державною Фармакопеєю України, а також рівняння відповідних хімічних перетворень. Матеріал поділено на 2 змістових модулі з відповідною системою оцінювання студентів по кожному типу завдань; на початку посібника для кожного змістового модулю наведено тематичний план лабораторного практикуму й теоретичні питання для самопідготовки, що включені до переліку екзаменаційних питань. Також наведено рейтингову систему контролю знань студентів по модулю № 3, яка є критерієм оцінювання на заліку в кінці семестру і включена до загальної суми балів, на основі якої в наступному семестрі виводиться оцінка успішності (традиційна та за системою ECTS) на іспиті по модулям №№ 3, 4.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39453
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри органічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sem3-labku1.doc1.17 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.