Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39685
Title: Навчальна програма та методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності вчителя географії» (для студентів спец. 014.07 Середня освіта (Географія))
Authors: Карабінюк, Микола Миколайович
Keywords: Інформаційні технології та навчання, Сучасні інформаційні технології, педагогічна діяльність, інформаційні системи, програмне забезпечення
Issue Date: Sep-2021
Publisher: ПП Данило С. І.
Citation: Карабінюк М. М. Навчальна програма та методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності вчителя географії» (для студентів спец. 014.07 Середня освіта (Географія)). Ужгород: ПП Данило С. І., 2021. 28 с.
Abstract: Навчальний курс «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності вчителя географії» є обов’язковим компонентом циклу професійної підготовки студентів спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) у ДВНЗ «Ужгородський національний університет». У процесі вивчення навчальної дисципліни студенти ознайомлюються із різновидами сучасних інформаційних технологій та засвоюють основи і методичні прийоми їх використання у педагогічній діяльності. Подано навчальну програму та перелік тем, літературу і завдання для самостійної роботи студентів, які здобувають фах за спеціальністю 014.07 Середня освіта (Географія). Для студентів географічних факультетів ВНЗ України.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39685
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри фізичної географії та раціонального природокористування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка (ціла).pdfметодичка882 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.