Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39743
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Шпіс, Нікіта Арпадович | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-23T15:57:06Z | - |
dc.date.available | 2022-03-23T15:57:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кіш Г., Шпіс Н. Завдання, мета та інструменти антикризового менеджменту ресторанних підприємств в умовах пандемії Сovid-19. Східна Європа: економіка, бізнес та управління. 2022. Випуску № 1 (34). С. 96-101 | uk |
dc.identifier.issn | 2518-1971 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39743 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена теоретичним питанням дослідження антикризового управління підприємств загалом, та підприємств ресторанного бізнесу, зокрема. Сформовано основну мету антикризового менеджменту для закладів ресторанного господарства. Визначено перелік базових завдань, що постають перед підприємцями ресторанної сфери під час реалізації антикризових заходів в умовах пандемії COVID-19, серед яких: виведення ресторанного господарства з правового статусу банкрута, протидія та діяльність, спрямована на уникнення статусу банкрута, локалізація явищ кризового характеру, стабілізація фінансової діяльності та фінансового стану ресторанного підприємства, запобігання повторного настання явищ кризового характеру та інші. Сформовано перелік інструментів антикризового управління, що може різнитися залежно від виду антикризового менеджменту: чи то з метою профілактики, чи вже безпосередньо в кризових умовах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.subject | криза | uk |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk |
dc.subject | антикризове управління | uk |
dc.subject | антикризовий менеджмент | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.title | ЗАВДАННЯ, МЕТА ТА ІНСТРУМЕНТИ АНТИКРИЗОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Східна Європа №1 (34).pdf | збірник | 2.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.