Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39857
Title: Теорія і методика фізичного виховання в системі підготовки бакалаврів за спеціальністю Середня освіта (Фізична культура)
Other Titles: Theory and methods of physical training in the system of teaching bachelors in Secondary Education (Physical Culture)
Authors: Товт, Валерій Адальбертович
Маріонда, Іван Іванович
Keywords: середня освіта (фізична культура), теорія, методика, фізичне виховання, бакалавр
Issue Date: 2022
Publisher: ТОВ «Бест-прінт»
Citation: Теорія і методика фізичного виховання в системі підготовки бакалаврів за спеціальністю Середня освіта (Фізична культура) : навч. посіб. / укладач В. А. Товт, І. І. Маріонда – Ужгород : Бест-прінт, 2022. – 225 с.
Abstract: Навчальний посібник «Теорія і методика фізичного виховання в системі підготовки бакалаврів за спеціальністю Середня освіта (Фізична культура)» призначений для підготовки здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Фізична культура», за спеціальністю 014 Середня освіта (Фізична культура)». Посібник включає в себе лекційний курс з дисципліни «Основи теорії і методики фізичного виховання». Його складено у відповідності до освітньо-професійної програми з підготовки фахівців за вказаною спеціальністю та освітнім ступенем «бакалавр».
Description: В посібнику надається інформація з основ теорії і методики фізичного виховання. Тому посібник може бути корисним як для підготовки вчителів фізичної культури, так і для підготовки фахівців з інших спеціальностей, таких як фізична культура і спорт, початкова освіта тощо.
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39857
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання
Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТМФВ.pdf548.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.