Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40051
Title: Інвестиційні процеси у транскордонного співробітництві: теоретичні аспекти, тенденції та проблеми
Authors: Чубарь, Оксана Геннадіївна
Keywords: інвестиційний процес, транскордонне співробітництво, прямі іноземні інвестиції, рух капіталів, джерела капіталовкладень, інвестиційна привабливість регіонів
Issue Date: 2005
Publisher: Підприємство "Ліра"
Citation: Чубарь, О. Г. Інвестиційні процеси у транскордонного співробітництві: теоретичні аспекти, тенденції та проблеми [Текст] / О. Г. Чубарь // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол ред.), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2005. – Вип. 17. – С. 109-117. – Бібліогр.: с. 117 (17 назв). – Рез. укр.
Series/Report no.: Економіка;
Abstract: У статті здійснено аналіз інвестиційних процесів у контексті транскордонного співробітництва, що притаманні для макрорівня, і проявляються на регіональному рівні, зокрема за даними Закарпатської області. Крім того, досліджуються теоретичні аспекти значення іноземних інвестицій у транскордонному співробітництві, окремі тенденції та проблеми, що для них характерні. Виявлені результати свідчать про неоднозначні погляди дослідників і практиків щодо доцільності та обсягів залучення іноземних інвестицій, & ролі в економічному зростанні України та її окремих регіонів, у розвиткові інтеграційних процесів і транскордонного співробітництва.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40051
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 17 - 2005



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.