Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699
Название: | Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації |
Авторы: | Якима, Т. Ю. |
Ключевые слова: | харчова промисловiсть, конкурентноздатнiсть, стратегiя розвитку, фактори ефективностi, принципи |
Дата публикации: | 2007 |
Издательство: | Говерла |
Библиографическое описание: | Якима, Т. Ю. Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації [Текст] / Т. Ю. Якима // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 21. – С. 157-163. – Бібліогр.: с. 163 (8 назв). |
Краткий осмотр (реферат): | У cтaттi розглядаються тенденцiї розвитку харчової промисловостi в сучасних умовах господарювання, розглянутi особливостi цiєї галузi, якi тим чи iншим чином впливають на розробку cтpaтeгiї і розвитку. Обгрунтуванi найбiльш перспективнi стратегії розвитку пiдприємств харчової промисловостi Закарпатського регiону, якi обумовленi його специфiкою. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 21 - 2007 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ХАЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ ЕКОНОМІЧНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.