Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699
Название: Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації
Авторы: Якима, Т. Ю.
Ключевые слова: харчова промисловiсть, конкурентноздатнiсть, стратегiя розвитку, фактори ефективностi, принципи
Дата публикации: 2007
Издательство: Говерла
Библиографическое описание: Якима, Т. Ю. Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації [Текст] / Т. Ю. Якима // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 21. – С. 157-163. – Бібліогр.: с. 163 (8 назв).
Краткий осмотр (реферат): У cтaттi розглядаються тенденцiї розвитку харчової промисловостi в сучасних умовах господарювання, розглянутi особливостi цiєї галузi, якi тим чи iншим чином впливають на розробку cтpaтeгiї і розвитку. Обгрунтуванi найбiльш перспективнi стратегії розвитку пiдприємств харчової промисловостi Закарпатського регiону, якi обумовленi його специфiкою.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699
Располагается в коллекциях:Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 21 - 2007



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.