Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699
Назва: | Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації |
Автори: | Якима, Т. Ю. |
Ключові слова: | харчова промисловiсть, конкурентноздатнiсть, стратегiя розвитку, фактори ефективностi, принципи |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Говерла |
Бібліографічний опис: | Якима, Т. Ю. Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації [Текст] / Т. Ю. Якима // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 21. – С. 157-163. – Бібліогр.: с. 163 (8 назв). |
Короткий огляд (реферат): | У cтaттi розглядаються тенденцiї розвитку харчової промисловостi в сучасних умовах господарювання, розглянутi особливостi цiєї галузi, якi тим чи iншим чином впливають на розробку cтpaтeгiї і розвитку. Обгрунтуванi найбiльш перспективнi стратегії розвитку пiдприємств харчової промисловостi Закарпатського регiону, якi обумовленi його специфiкою. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699 |
Розташовується у зібраннях: | 2007 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 21 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ХАЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ ЕКОНОМІЧНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.