Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699
Назва: Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації
Автори: Якима, Т. Ю.
Ключові слова: харчова промисловiсть, конкурентноздатнiсть, стратегiя розвитку, фактори ефективностi, принципи
Дата публікації: 2007
Видавництво: Говерла
Бібліографічний опис: Якима, Т. Ю. Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах економічної трансформації [Текст] / Т. Ю. Якима // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 21. – С. 157-163. – Бібліогр.: с. 163 (8 назв).
Короткий огляд (реферат): У cтaттi розглядаються тенденцiї розвитку харчової промисловостi в сучасних умовах господарювання, розглянутi особливостi цiєї галузi, якi тим чи iншим чином впливають на розробку cтpaтeгiї і розвитку. Обгрунтуванi найбiльш перспективнi стратегії розвитку пiдприємств харчової промисловостi Закарпатського регiону, якi обумовленi його специфiкою.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40699
Розташовується у зібраннях:2007 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 21



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.