Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40985
Назва: Гнучкий режим праці як засіб раціонального використання робочого часу
Інші назви: Flexible regime of work as the way of efficient working time use
Автори: Шамшина, І. І.
Юрченко, А. А.
Ключові слова: робочий час, режим, гнучкий режим, рацiональне використання, працiвник, роботодавець, efficient use, working time, flexible regime, regime, employee, employer
Дата публікації: 2012
Видавництво: Гельветика
Бібліографічний опис: Шамшина, І. І. Гнучкий режим праці як засіб раціонального використання робочого часу / І. І. Шамшина, А. А. Юрченко // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Право / голов. ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Гельветика, 2012. – Т. 2 Вип. №20; Ч. 1. – С. 234–236. – Бібліогр. с. : 236 (8 назв).
Серія/номер: Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Право;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослiдженню засобiв рацiонального використання робочого часу в умовах ринкових вiдносин. Обґрунтована доцiльнiсть застосування гнучкого режиму робочого часу на сучасному етапi. Внесенi пропозицiї щодо вдосконалення правового регулю­вання режиму гнучкого робочого часу у сучасних ринкових вiдносинах.
The article is devoted to the investigation оr the rational use of working time under the market economy conditions. The necessity of efficient working time use is grounded. The suggestions to improve the legal regulation of flexible regime working time regime under the current market conditions аге made.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1TVwHE_25LR7JRvZ1F9XBr54NDT6HaAyD/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40985
ISSN: 2307-3322
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Право. Випуск 20. Частина І. Том ІІ 2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.jpg203.39 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.