Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42150
Title: Інформаційно-смислові наративи публічно-управлінської дискусії сусідніх країн-членів ЄС і НАТО щодо підтримки України в умовах війни: на прикладі Угорщини і Словаччини.
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Keywords: інформаційно-смислові наративи, російська агресія в Україні, Словаччина, Угорщина, російсько-українська війна, публічне управління та адміністрування
Issue Date: 15-Jun-2022
Publisher: Київ: ДЗВО «УМО» НАПН України, 2022
Citation: Токар М. Інформаційно-смислові наративи публічно-управлінської дискусії сусідніх країн-членів ЄС і НАТО щодо підтримки України в умовах війни: на прикладі Угорщини і Словаччини. Публічне управління та адміністрування в умовах війни і в поствоєнний період в Україні: Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. у трьох томах, м. Київ, ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, 15-28 квітня 2022 р.; ред. колегія: І.О. Дегтярьова, В.С. Куйбіда, П.М. Петровський та ін., уклад. Т.О. Мельник. Т. 1 К.: ДЗВО «УМО» НАПН України, 2022. С. 56-59.
Abstract: Із початку гарячої фази російсько-української війни, яка розпочалася 24 лютого 2022 року бомбардуванням Росією мирних українських міст, поруч із пріоритетними завданнями захисту території України та безпеки українців, актуальним напрямом залишається інформаційно-смислова боротьба за об’єктивність і правду про Україну в інформаційному європейському та світовому просторі. Особливо важливим це питання постало у світлі широкомасштабної політики залучення до антиросійської коаліції країн демократичного світу і, зокрема, країн-членів Європейського Союзу і НАТО. У даному випадку йдеться про найближчих сусідів України – Угорщину і Словацьку Республіку.
Description: Матеріали конференції
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42150
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Токар М.Ю. Публічне управління-22.pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.