Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42247
Title: ЗАХИСТ ПРАВ ЛЮДИНИ У ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ: ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ КОНТЕКСТ
Authors: Лазур, Ярослав Володимирович
Keywords: права людини, публічне адміністрування, ЄС, забезпечення прав, адміністративно-правовий механізм, євроінтеграція
Issue Date: 2021
Publisher: Видавничий дім «Гельветика»
Citation: Лазур Я. В. Захист прав людини у публічному управлінні: євроінтеграційний контекст: монографія. Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2021. 164 с.
Abstract: У монографії проведено правове дослідження питання захисту прав людини у публічному управлінні у євроінтеграційному контексті. Визначено правозахисний напрямок реформування системи публічного управління в Україні у контексті євроінтеграції, визначено сутність та поняття прав людини, що реалізуються у публічному управлінні, розроблено класифікацію. Під час дослідження особливу увагу приділено гарантіям захисту прав людини, проаналізовано загальні, а також юридичні гарантії прав і свобод громадян у публічному управлінні. У монографії аналізується європейський досвід забезпечення прав людини у публічному управлінні, визначається нормативна та інституційна складові захисту прав людини у публічному управлінні, окремо виділяються питання місця адміністративної юстиції у захисті прав людини у публічному управлінні. Видання призначено для науковців, викладачів, аспірантів закладів освіти юридичного профілю, державних службовців, суддів, працівників правоохоронних органів та широкого кола читачів, що цікавляться проблемами реформування системи публічного управління в Україні та захистом прав людини.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42247
ISBN: 978-966-992-669-2
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лазур_монграфія!.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.