Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42564
Title: Перехід до демократії в Словаччині: динаміка та суперечності суспільно-політичних трансформацій
Other Titles: Transition to democracy in Slovakia: dynamics and contradictions of socio-political transformations
Authors: Ключкович, Анатолій Юрійович
Keywords: Словацька Республіка, Центрально-Східна Європа,трансформація, демократизація, модернізація, посткомунізм, політична система, політичний режим, суспільно-політичний розвиток, Slovak Republic, Central and Eastern Europe, transformation, democratization, modernization, political system, political regime, social and political development
Issue Date: 2019
Publisher: АУТДОР-ШАРК
Citation: Ключкович А.Ю. Перехід до демократії в Словаччині: динаміка та суперечності суспільно-політичних трансформацій: монографія. Ужгород: АУТДОР – ШАРК, 2019. 416 с.
Abstract: У монографії досліджено суспільно-політичні трансформації у Словацькій Республіці в умовах переходу до демократії. Розкрито теоретико-методологічні засади та проблеми дослідження посткомуністичних трансформацій у країнах Центрально-Східної Європи. Проаналізовано основні чинники, цілі та динаміку політичних змін на різних етапах демократичного транзиту Словаччини. Висвітлено трансформаційні процеси на рівні партійної системи, державно-владних інститутів, громадського сектора та політичної культури словацького суспільства. З’ясовано основні проблеми та тенденції розвитку словацької демократії на сучасному етапі. Видання розраховане на науковців, викладачів, студентів, громадських діячів і широке коло читачів, що цікавляться політичним розвитком Словаччини та регіону Центрально-Східної Європи.
Description: Klyuchkovych A. Transition to democracy in Slovakia: dynamics and contradictions of socio-political transformations. Uzhhorod: Аutdor-Shark, 2019. 416 p.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42564
ISBN: 978-617-7796-07-6
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ключкович_Монографія_2019.pdf377.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.