Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42731
Title: | Формування найвищого університетського потенціалу в Україні в умовах глобалізації: світовий досвід |
Other Titles: | Formation of the highest university potential in Ukraine in conditions of globalization: world experience |
Authors: | Слюсаренко, О.М. |
Keywords: | вища освіта, найвищий університетський потенціал, глобалізація, дослідницько-інноваційний університет, higher education, the highest university potential, globalization, research and innovation university |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ДВНЗ "УжНУ" |
Citation: | Слюсаренко О. М. Формування найвищого університетського потенціалу в Україні в умовах глобалізації: світовий досвід / О. М. Слюсаренко // Міжнародний науковий вісник : зб. наук. пр. / ред. кол. І. В. Артьомов (голова) та ін. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2017. – Вип. 3(16). – С. 30–38. |
Series/Report no.: | Міжнародний науковий вісник; |
Abstract: | Статтю присвячено розв’язанню проблеми розвитку найвищого
університетського потенціалу в умовах глобалізації, що є важливим для
вітчизняної вищої школи, яка за своєю якістю і конкурентоспроможністю
не підкорює університетських вершин. Містить концептуальні засади
проектування університетів світового класу в Україні. The article is devoted to solving the problem of development of the highest university potential in the conditions of globalization, which is important for the national high school, which in its quality and competitiveness does not conquer the university peaks. Contains the conceptual foundations for the design of world-class universities in Ukraine. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42731 |
ISSN: | 2218-5348 |
Appears in Collections: | Міжнародний науковий вісник. Випуск 3 (16) 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
139693.pdf | 583.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.