Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42905
Название: | Методичні рекомендації щодо проходження ознайомчої навчальної практики за освітньо-професійною програмою "Клінічна психологія" студентів спеціальності 053 Психологія галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки |
Авторы: | Яцина, Олена Федорівна |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Яцина О. Ф. Методичні рекомендації щодо проходження ознайомчої навчальної практики за освітньо-професійною програмою "Клінічна психологія" студентів спеціальності 053 Психологія галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки : метод. рекомендації / О. Ф. Яцина. ; рец. : В. М. Синишина. – Ужгород : Видавництво УжНУ, 2022. – 21 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні рекомендації щодо проходження ознайомчої навчальної практики студентів 1 курсу освітньо-професійної програми «Клінічна психологія» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки містять: вступ, загальні положення щодо організації та керівництва практикою, мету, завдання та зміст ознайомчої навчальної практики, форми і методи контролю за виконанням завдань практики, вимоги до оформлення та структуру звіту з ознайомчої навчальної практики, підведення підсумків проходження практики та додатки. |
Описание: | Схвалено науково-методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання Протокол № 8 від 26.04. 2022 року |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/42905 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекоменлації з он практики 2022.doc | 219.5 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.