Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43364
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондарчук, Наталія Яківна-
dc.contributor.authorМелега, Ксенія Петрівна-
dc.contributor.authorЧернов, Віктор Дмитрович-
dc.contributor.authorТовт, Валерій Адальбертович-
dc.date.accessioned2022-08-08T08:19:02Z-
dc.date.available2022-08-08T08:19:02Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationРаціональне харчування людей при заняттях фізкультурою і спортом : метод. рекомендації / уклад. : Н. Я. Бондарчук, К. П. Мелега, В. Д. Чернов, В. А. Молнар; рец. : М. І. Товт-Корчинська, М. В. Молнар. – Ужгород: СП "ПолітПрінт", 2007. – 51 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43364-
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях висвітлені принципи індивідуального харчування, медичного контролю за функuіональним станом організму осіб, які займаються фізкультурою і спортом, режим рухової активності, розрахунки добової потреби в енергії, білках, жирах, вуглеводах, вітамінах. Проведено склад різних раціонів харчування, технологія їхнього приготування, харчова спрямованість при фізичній праці та тривалих фізичних навантаженнях. Методичні рекомендації призначені для викладачів і студентів ВНЗ фізкультурно-спортивного та реабілітаційного спрямування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherСП "ПолітПрінт"uk
dc.titleРаціональне харчування людей при заняттях фізкультурою і спортомuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Раціональне харчування. Бондарчук.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.