Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43364
Назва: Раціональне харчування людей при заняттях фізкультурою і спортом
Автори: Бондарчук, Наталія Яківна
Мелега, Ксенія Петрівна
Чернов, Віктор Дмитрович
Товт, Валерій Адальбертович
Дата публікації: 2007
Видавництво: СП "ПолітПрінт"
Бібліографічний опис: Раціональне харчування людей при заняттях фізкультурою і спортом : метод. рекомендації / уклад. : Н. Я. Бондарчук, К. П. Мелега, В. Д. Чернов, В. А. Молнар; рец. : М. І. Товт-Корчинська, М. В. Молнар. – Ужгород: СП "ПолітПрінт", 2007. – 51 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях висвітлені принципи індивідуального харчування, медичного контролю за функuіональним станом організму осіб, які займаються фізкультурою і спортом, режим рухової активності, розрахунки добової потреби в енергії, білках, жирах, вуглеводах, вітамінах. Проведено склад різних раціонів харчування, технологія їхнього приготування, харчова спрямованість при фізичній праці та тривалих фізичних навантаженнях. Методичні рекомендації призначені для викладачів і студентів ВНЗ фізкультурно-спортивного та реабілітаційного спрямування.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43364
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Раціональне харчування. Бондарчук.pdf2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.