Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44009
Title: Презентація наукових результатів та управління науковими проектами. Методичні рекомендації для аспірантів Ужгородського національного університету
Authors: Вегеш, Микола Миколайович
Keywords: Презентація наукових результатів, управління науковими проектами, наукознавство
Issue Date: 2022
Publisher: Ужгород: Ужгородський національний університет
Citation: Вегеш М. Презентація наукових результатів та управління науковими проектами. Методичні рекомендації для аспірантів Ужгородського національного університету / Міністерство освіти і науки України, Ужгородський національний університет, Факультет суспільних наук, Кафедра політології і державного управління, Видання друге, доповнене і змінене. Ужгород: Ужгородський національний університет, 2022. 80 с.
Abstract: У навчально-методичному посібнику вміщено робочу програму навчальної дисципліни «Презентація наукових результатів та управління науковими процесами» для здобувачів вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні доктор філософії / Doctor Philosophy (Ph.D) галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальностей 051 Економіка, 052 Політологія, 054 Соціологія та галузі знань 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 Міжнародні економічні відносини освітніх програм «Економіка», «Політологія», «Соціологія», «Міжнародні економічні відносини». До навчально-методичного посібника також включені плани семінарських занять, питання для самоперевірки засвоєних знань та самостійної роботи.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44009
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вегеш М. Презентація наукових результатів.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.