Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44247
Title: Щодо можливості отримання інформації з обмеженим доступом на запит адвоката
Authors: Заборовський, Віктор Вікторович
Булеца, Сібілла Богданівна
Keywords: 12.00.10 – судоустрій; прокуратура та адвокатура, правнича допомога; адвокатський запит; інформація з обмеженим доступом; таємна інформація; конфіденційна інформація; службова інформація.
Issue Date: 2021
Citation: Заборовський В.В., Булеца С.Б. Щодо можливості отримання інформації з обмеженим доступом на запит адвоката. Visegrad journal on human rights. 2021. № 2. P. 322-328.
Abstract: В даній статті було здійснено теоретико-прикладне дослідження позиції законодавця та різних підхо- дів науковців щодо практичних проблем реалізації права адвоката на запит. Розкривається сутність кон- фіденційної, службової та таємної інформації, в також аналізується можливість отримання такої інфор- мації за адвокатським запитом. Аргументується позиція про існування нагальної потреби в розширенні можливостей адвоката щодо отримання інформації з обмеженим доступом за його запитом, в тому числі й шляхом закріплення в профільному законі чіткого як переліку всіх видів інформації, що не може бути безпосередньо надана на його запит, так і процедури отримання доступу до не
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44247
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри цивільного права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.