Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44252
Title: Деякі практичні аспекти забезпечення конфіденційного спілкування адвоката зі своїм клієнтом
Authors: Заборовський, Віктор Вікторович
Keywords: 12.00.10 – судоустрій; прокуратура та адвокатура, адвокат; гарантії адвокатської діяльності; конфіденційне спілкування; технічні засоби; право на побачення з адвокатом.
Issue Date: 2021
Citation: Заборовський В.В. Деякі практичні аспекти забезпечення конфіденційного спілкування адвоката зі своїм клієнтом. Visegrad journal on human rights. 2021. № 4. С. 244-249.
Abstract: Дана стаття присвячена дослідженню позицій законодавця та підходів науковців щодо практичних проблем реалізації такої гарантії адвокатської діяльності як заборона втручатися в приватне спілкування адвоката та його клієнта. Розкриваються питання щодо можливості використання адвокатом технічних засобів під час такого спілкування насамперед в умов перебування клієнта в слідчих ізоляторах та в уста- новах відбування покарань. Аргументується позиція згідно з якою, останні законодавчі зміни в контексті забезпечення конфіденційності спілкування адвоката зі своїм клієнтом, свідчать про особливу увагу зако- нодавця практичним аспектам реалізації даної гарантії.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44252
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри цивільного права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.