Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44788
Title: Ефективність та застосування кріоконсервованих культур мікрофрагментів острівцевої тканини підшлункової залози при експериментальному цукровому діабеті
Other Titles: Experimental substantiation for xenotransplantation efficiency of cryopreserved cultures of the pancreas islet tissue microfragments at diabetes mellitus
Authors: Хворостов, Є. Д.
Побеленський, О. М.
Keywords: цукровий діабет, перекисне окислення ліпідів, мікрофрагменти підшлункової залози, глікемія, diabetes mellitus, lipid peroxidation, microfragments of pancreas, glycemia
Issue Date: 2005
Publisher: ТОВ "Вета-Закарпаття"
Citation: Хворостов, Є. Д. Ефективність та застосування кріоконсервованих культур мікрофрагментів острівцевої тканини підшлункової залози при експериментальному цукровому діабеті / Є. Д. Хворостов, О. М. Побеленський // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В. І. Русин. – Ужгород : ТОВ "Вета-Закарпаття", 2005. – Вип. 26. – С. 78-82. – Бібліогр.: С. 82 (9 назв).
Series/Report no.: Медицина;
Abstract: У роботі було проведено експериментальне дослідження впливу трансплантації в парапанкреатичну клітковину кріоконсервованих мікрофрагментів підшлункової залози новонароджених поросят на рівень глікемії та показники перекисного окислення ліпідів у щурів з алоксановим діабетом.
ln present study experimental research of influencing of cryopreserved new-born piglings pancreatic microfragments' transplantation іп the peripancreatic tissue оп glycemia ІеvеІ and indexes of lipid peroxidation in rats with аІІохап diabetes was conducted.
Description: https://drive.google.com/file/d/1xeNgliYoyUHiwj5i9Gp-Y2ASLwr24Acv/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44788
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 26 - 2005

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Медицина. Вип 26, 2005.jpg24.24 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.