Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45050
Title: Ділова українська мова : методичні розробки підсумкових контрольних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 19 “Архітектура та будівництво” спеціальності 193 “Геодезія та землеустрій” освітньо-професійної програми “Геодезія та землеустрій ”
Authors: Лавер, Оксана Володимирівна
Issue Date: 2022
Citation: Лавер О. В. Ділова українська мова: методичні розробки підсумкових контрольних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» // О. Лаавер // Ужгород: . – 2022. 52 с.
Abstract: Пропоноване видання містить варіанти контрольних робіт і різні за функціональним призначенням тестові завдання. Навчально-методичні матеріали охоплюють теоретичні і практичні аспекти ділової української мови. Значну увагу приділено писемному професійному мовленню, складанню і оформленню документів, вимогам до мови ділового тексту. Рекомендована література – основна і додаткова – зорієнтує здобувачів вищої освіти під час виконання науково-дослідних робіт, контрольних зрізів, а теоретичні питання до заліку сприятимуть систематизації знань. Методичні розробки відповідають освітній програмі та робочій програмі навчальної дисципліни і можуть допомогти студентам підготуватися до складання змістових модулів. Видання буде корисним для всіх, хто прагне грамотно та ефективно спілкуватися, цікавиться культурою української ділової мови.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45050
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЛАВЕР_ ВІДРЕДАГОВАНИЙ_ Діл КР_А5_80_10шт_1+1.pdf780.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.