Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45167
Title: ДОСВІД УКРАЇНИ У ПІДГОТОВЦІ КАДРІВ ДЛЯ СФЕРИ ТУРИЗМУ
Other Titles: ДОСВІД УКРАЇНИ У ПІДГОТОВЦІ КАДРІВ ДЛЯ СФЕРИ ТУРИЗМУ
Authors: Машіка, Ганна Василівна
Пришляк, Діана
Keywords: туризм, фахівець з туризму, індустрія туризму, туристичні кадри, підготовка туристичних кадрів., туризм, фахівець з туризму, індустрія туризму, туристичні кадри, підготовка туристичних кадрів.
Issue Date: 2022
Publisher: Proceedings of I International Scientific and Practical Conference Osaka, Japan 19-21 October 2022
Citation: Машіка Ганна ,Діана Пришляк ДОСВІД УКРАЇНИ У ПІДГОТОВЦІ КАДРІВ ДЛЯ СФЕРИ ТУРИЗМУtechnology p.444-452
Series/Report no.: SCIENCE AND TECHNOLOGY: PROBLEMS, PROSPECTS AND INNOVATIONS;October 2022
Abstract: Стаття присвячена досвіду професійної підготовки фахівців сфери туризму в Україні. Значимість статті зосереджено на особливостях професійної підготовки майбутніх фахівців сфери туризму у вищих навчальних закладах освіти України. Визначено сучасні тенденції розвитку підготовчих курсів для кваліфікації та перекваліфікації фахівців сфери туризму в Україні від великих туристичних операторів. У статті зазначено й те, що деякі туроператори створили власні школи туризму з навчання кадрів. Виокремлено проблематику професійної підготовки майбутніх фахівців сфери туризму до професійної діяльності в Україні та указано на важливість їх підготовки. Зроблено висновки щодо вдосконалення процесу професійної підготовки фахівців сфери туризму загалом.
Description: Стаття присвячена досвіду професійної підготовки фахівців сфери туризму в Україні. Значимість статті зосереджено на особливостях професійної підготовки майбутніх фахівців сфери туризму у вищих навчальних закладах освіти України. Визначено сучасні тенденції розвитку підготовчих курсів для кваліфікації та перекваліфікації фахівців сфери туризму в Україні від великих туристичних операторів. У статті зазначено й те, що деякі туроператори створили власні школи туризму з навчання кадрів. Виокремлено проблематику професійної підготовки майбутніх фахівців сфери туризму до професійної діяльності в Україні та указано на важливість їх підготовки. Зроблено висновки щодо вдосконалення процесу професійної підготовки фахівців сфери туризму загалом.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45167
ISSN: ISBN 978-4-9783419-1-4
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SCIENCE-AND-TECHNOLOGY-PROBLEMS-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-19-21.10.22.pdf6.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.