Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45181
Title: ПЕЧЕРИ ЗАКАРПАТТЯ, ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ
Other Titles: CAVES TRANSCARPATHIA, RESEARCH AND APPLICATION.
Authors: Машіка (Симочко), Ганна Василівна
Keywords: печери, порожнини, штольні, тріщини, заглибини, шахти, туризм., печери, порожнини, штольні, тріщини, заглибини, шахти, туризм.
Issue Date: 2011
Publisher: Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Географія
Citation: Печери Закарпаття, дослідження та використання ГВ Симочко - Наукові записки Тернопільського національногомені Володимира Гнатюка. Серія: Географія №2.с 45-54 2011.с
Series/Report no.: Географія;№2. 2011.
Abstract: В статті висвітлено особливості поширення карстових печер в різних частинах Закарпатської області, яких нараховується понад 50 (печер, порожнин, штолень), більшість яких не використовується як туристичний ресурс. Акцентується увага щодо інтенсивного використання та подальшого дослідження і впорядкування для широкого туристичного відвідування, а не тільки спелеологами.
Description: В статті висвітлено особливості поширення карстових печер в різних частинах Закарпатської області, яких нараховується понад 50 (печер, порожнин, штолень), більшість яких не використовується як туристичний ресурс. Акцентується увага щодо інтенсивного використання та подальшого дослідження і впорядкування для широкого туристичного відвідування, а не тільки спелеологами.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45181
ISSN: УДК 911.3
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Печери 011_2_10.pdf367.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.