Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45201
Title: | Організація рекреаційних послуг |
Authors: | Машіка, Ганна Василівна |
Keywords: | організація рекреаційних послуг, туризм |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Ужгородський національний університет |
Citation: | Організація рекреаційних послуг : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» / розробник Г. В. Машіка. – Ужгород : ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2020. |
Abstract: | Метою вивчення навчальної дисципліни «Організація рекреаційних послуг» є формування необхідних знань і навичок та освоєння компетентностей орієнтоване на актуальні питання організації рекреаційних послуг. Зміст дисципліни «Організація рекреаційних послуг» сприяє підвищенню якості підготовки здобувачів до практичної діяльності є необхідною тематичною складовою підготовки, оскільки на сучасному рівні розвитку рекреаційної галузі значна увага приділяється досконалому вивченню суті рекреаційних послуг з метою раціонального використання цих знань для розвитку рекреаційної галузі в Україні. «Організація рекреаційних послуг» є обов’язковою дисципліною і вивчається на першому курсі денної та заочної форм навчання впродовж першого семестру. Вона є одним з професійно-орієнтованих курсів програми підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» і займає провідне місце в циклі дисциплін загальної підготовки. |
Type: | Text |
Publication type: | Робоча програма |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45201 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма відкоригована Організація рекреаційних послуг 2020 Машіка Г.В.pdf | 808.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.