Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45314
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.contributor.author | Малец, Віктор | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T09:28:13Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T09:28:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Малець В., Годя І. Стандарти готельного обслуговування: практичний посібник готельєра. – Ужгород, Карпатська Вежа, 2022. – 104 с. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-8269-73-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45314 | - |
dc.description.abstract | Матеріали які представлені в даному посібнику є тим важливим практичним доробком, який на думку авторів цього збірника покликаний у першу чергу стати опорним пунктом молодим фахівцям , щоб на належному рівні та з більшою ефективністю підвищувати стандарти готельно-ресторанного сервісу вітчизняного ринку туристичної галузі та створювати гідний національний еталон послуг в сфері гостинності. В посібнику поєднані теоретичні та практичні матеріали науковців кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та фахівця-практика, які стануть в пригоді не тільки починаючим готельєрам, а й фахівцям які вже працюють в сфері готельного бізнесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Карпатська вежа | uk |
dc.subject | готель, готельне підприємство, готельні послуги, готельна індустрія України. | uk |
dc.title | Стандарти готельного обслуговування | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Книга, підручник | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Посібник готельєра Корсак, Годя, Малец.docx | 14.57 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.