Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45314
Назва: Стандарти готельного обслуговування
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Малец, Віктор
Ключові слова: готель, готельне підприємство, готельні послуги, готельна індустрія України.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Карпатська вежа
Бібліографічний опис: Корсак Р., Малець В., Годя І. Стандарти готельного обслуговування: практичний посібник готельєра. – Ужгород, Карпатська Вежа, 2022. – 104 с.
Короткий огляд (реферат): Матеріали які представлені в даному посібнику є тим важливим практичним доробком, який на думку авторів цього збірника покликаний у першу чергу стати опорним пунктом молодим фахівцям , щоб на належному рівні та з більшою ефективністю підвищувати стандарти готельно-ресторанного сервісу вітчизняного ринку туристичної галузі та створювати гідний національний еталон послуг в сфері гостинності. В посібнику поєднані теоретичні та практичні матеріали науковців кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та фахівця-практика, які стануть в пригоді не тільки починаючим готельєрам, а й фахівцям які вже працюють в сфері готельного бізнесу.
Тип: Text
Тип публікації: Книга, підручник
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45314
ISBN: 978-966-8269-73-8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник готельєра Корсак, Годя, Малец.docx14.57 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.