Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45655
Title: ВИКОРИСТАННЯ ЗАМКОВИХ КОМПЛЕКСІВ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ РОЗМІЩЕННЯ
Other Titles: ВИКОРИСТАННЯ ЗАМКОВИХ КОМПЛЕКСІВ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ РОЗМІЩЕННЯ
Authors: Русин, Петро
Keywords: готель, готельне підприємство, готельні послуги, готельна індустрія України.
Issue Date: 2022
Citation: Курсова робота. Русин Петро. Керівник: Корсак Р. В.ВИКОРИСТАННЯ ЗАМКОВИХ КОМПЛЕКСІВ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ РОЗМІЩЕННЯ
Abstract: Актуальність теми обумовлена тим, що замкові комплекси України зазнали незворотних руйнувань. На сьогодні немає достовірних даних про їх загальну кількість, оскільки багато з них втрачені назавжди, інші знаходяться у стані руїн. У той же час фортифікаційні споруди країни можуть стати не лише цікавими об’єктами туристичної діяльності, але й складовою туристичної інфраструктури, як це має місце в європейських країнах, де понад третина подібних комплексів використовується у готельному господарстві. Розуміння ролі і значення замкових комплексів у розвитку туристичної індустрії України і зумовив вибір теми дослідження.
Description: Сьогодні замкові споруди виконують значну освітню та пропагандистку функцію у вихованні патріотичного духу народу. Окрім того, вони приносять значні бюджетні поповнення у місцеву казну. Вважаємо, що у нашій державі історико-культурні об'єкти у недостатній мірі розцінюються як туристичні ресурси, більшість визначних пам'яток не включена у туристичні маршрути, що приводить до їх використання в обмежених масштабах і занепаду. Розвинуті країни Європи, вже давно оцінила економічний ефект збільшення попиту на туристичному ринку власної країни, завдяки залучення фортицікаційних споруд та палаців у готельну індустрію.
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45655
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титульна.docx11.52 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.