Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45802
Title: Сучасні візії публічного управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку в Україні.
Other Titles: Modern visions of state administration in the sphere of state security and public order protection in Ukraine.
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Keywords: Публічне управління та адміністрування, державна безпека та охорони громадського порядку, післявоєнна Україна, стабільність державної безпеки
Issue Date: 7-Oct-2022
Publisher: Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2022
Citation: Токар М.Ю. (Tokar M.Yu.). Сучасні візії публічного управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку в Україні / Modern visions of state administration in the sphere of state security and public order protection in Ukraine. International scientific conference «Influence of Europeanization on public management and administration in Ukraine» : conference proceedings (October 5–6, 2022. Riga, the Republic of Latvia). Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2022. Pp. 95 -99. DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-249-4-25
Abstract: Запропоновано функціональне вирішення проблеми державної безпеки та охорони громадського порядку, що залежить від комплексу нормативно-правових, організаційно-управлінських, соціально-групових. матеріально-фінансових, інноваційно-технологічних, інформаційно-смислових, прогностично-моделюючих аспектів. Наголошено, що вони повинні включати високий рівень відповідальності перед державою і суспільством, враховувати динаміку розвитку політичного режиму та публічного управління, стан соціально-економічного і національно-культурного буття українського народу. Зроблено акцент і на регіональній безпеці та заходах, які мають цементуватиме основи державної безпеки та охорони громадського порядку України в післявоєнний період.
Description: Матеріали Міжнародної наукової конференції «Вплив європеїзації на публічне управління та адміністрування в Україні», що проходила 5 - 6 жовтня 2022 року в м. Рига (Латвія).
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45802
ISBN: ISBN 978-9934-26-249-4
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Токар М.Ю. Тези з конференції в Ризі-Латвія_22.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.