Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45895
Title: Ринкове середовище та конкурентні переваги аграрних підприємств України у контексті забезпечення продовольчої безпеки
Authors: Безпарточний, Максим Григорович
Брітченко, Ігор Геннадійович
Безпарточна, Олеся Станіславівна
Keywords: Аграрні підприємства, конкурентні переваги, модель контрактного фермерства, продовольча безпека
Issue Date: 15-Sep-2022
Publisher: Katowice: Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach
Citation: Ринкове середовище та конкурентні переваги аграрних підприємств України у контексті забезпечення продовольчої безпеки/ Безпарточний М.Г., Брітченко І.Г., Безпарточна О.С.//Matriał 5. International scientific conference «Information and innovation technologies in the XXI century» University of Technology, Katowice 15-16 September 2022. – Katowice: Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach, 2022. С. 5-7.
Description: Аграрні підприємства України функціонують у мінливому ринковому середовищі та за рахунок власних конкурентних переваг задовольняють потреби в сільськогосподарській продукції і сировині, а також реалізують її за кордон. За короткий проміжок часу українські аграрні підприємства, що займалася виробництвом сільськогосподарській продукції та сировини для власних потреб, перетворилися на одних з найбільших експортерів у світі. Зазначені аспекти позитивно влипнули на забезпечення продовольчої безпеки країни та світу. Інтеграційні процеси економіки України та залучення аграрних підприємств формують нову модель здійснення господарської діяльності, яка поєднує забезпечення сталого розвитку, впровадження нових технологій, співпрацю у межах екосистем та державно-приватного партнерства, що створюють додаткові конкурентні переваги та посилюють продовольчу безпеку.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45895
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Катовіце 2022.pdfтези1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.