Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46031
Title: Дослідження стану здоров’я студентської молоді за окремими показниками соціального здоров’я
Authors: Мальцева, Ольга Борисівна
Агій, Василь Васильович
Keywords: підготовка та наукова діяльність студентів, студентська молодь, соціалізація особистості, корекція показників соціального здоров’я
Issue Date: 24-Nov-2020
Publisher: м. Житомир, Житомирський медичний інститут
Citation: Агій В. В. Мальцева О.Б. Дослідження стану здоров’я студентської молоді за окремими показниками соціального здоров’я. Актуальні питання підготовки та наукової діяльності магістрів галузі знань “Охорона здоров’я”. Збірник праць І Міжвузівській науково-практичній конференції з міжнародною участю (м. Житомир 24 листопада 2020 р.), м. Житомир, Житомирський медичний інститут, 2020. – С. 8 – 10.
Abstract: Дослідження, проведені в процесі активного спілкування студентів в соціальній сфері суспільного життя, як в межах студентської групи, так і в процесі побутової діяльності (активні контакти з друзями та членами сім'ї, іншими родичами за місцем проживання), показали неповну готовність молодої особи до дорослого життя, реалізації власного потенціалу в усіх сферах соціального середовища, правову відповідальність. Процеси взаємодії молодих осіб з близькими та іншими членами соціуму з метою посилення прагнення до постійного самовдосконалення потребують подальшого дослідження та вивчення.
Type: Text
Publication type: Тези до студентської статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46031
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри основ медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Житомир 2020 соц здор студ.doc55 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.