Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46083
Title: Теорія та практика перекладу
Authors: Девіцька, Антоніна Ігорівна
Курах, Наталія Павлівна
Сідун, Лариса Юріївна
Issue Date: 2022
Citation: Теорія та практика перекладу : конспект лекцій до дисципліни для здобувачів вищої освіти першого рівня усіх спеціальностей (денна та заочна форми навчання) / упоряд. : А. І. Девіцька, Н. П. Курах, Л. Ю. Сідун — Ужгород : електронне видання, 2022. – 36 с.
Abstract: Конспект лекцій до дисципліни «Теорія та практика перекладу» для здобувачів вищої освіти першого рівня усіх спеціальностей (денна та заочна форми навчання) призначений для ознайомлення студентів із методами та завданнями теорії та практики перекладу, напрямами в сучасному перекладознавстві, видами перекладу, перекладацькими трансформаціями, а також проблемами, що виникають під час перекладу
Description: Конспект лекцій розглянуто та затверджено на засіданні кафедри теорії та практики перекладу факультету міжнародних економічних відносин ДВНЗ «УжНУ», протокол №7 від 24 січня 2022 р. Схвалено методичною комісією факультету міжнародних економічних відносин ДВНЗ «УжНУ», протокол №6 від 20 січня 2022 р. Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради факультету міжнародних економічних відносин, протокол № 5 від 24 січня 2022 р.
Type: Text
Publication type: Конспект лекцій
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46083
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри німецької філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій з ТПП.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.