Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46774
Title: Ми все робимо для того, щоб під час виборів перемогла демократія
Authors: Вегеш, Микола Миколайович
Keywords: Ужгородський національний університет, політика, політичні вибори
Issue Date: 2007
Publisher: Ужгород: Закарпаття онлайн
Citation: Вегеш М. Ми все робимо для того, щоб під час виборів перемогла демократія. http://www.mukachevo.net/ua/news/view/11276
Abstract: Склалося так, що нинішня передвиборна та вступна кампанії збіглися у часі. Для ректора УжНУ, одного з активістів партії «Народний союз «Наша Україна» та керівника її ужгородського осередку Миколи ВЕГЕША це означає витримати подвійне навантаження.
Description: — Раніше студентів доволі активно залучали до політичної діяльності. У вас не було спокуси скористатися службовим становищем? — Ні. Знаєте, чому? Тому що це не має ніякого значення. У 2004 році викладачі університету підписали звернення на підтримку В.Януковича. Я тоді спілкувався з тодішнім ректором Василем Русином і говорив йому, що ці звернення нічого не дають. Навпаки, такі дії викликають зворотний ефект. Я точно не пам`ятаю, але, здається, 84% студентів тоді проголосували за В.Ющенка. Це було повне фіаско. Притому, що на дільниці були і ректор, і декани. Студенти - це протестний електорат. Однак, думаю, цього разу вони проголосують за «Нашу Україну». Якщо вірити опитуванню соціолога В.Пащенка, ситуація у нас не надто змінилася з попередніх виборів - більшість студентів підтримують «Нашу Україну», а потім іде БЮТ. Вони демократично налаштовані, тому навряд чи почнуть голосувати за комуністів або «регіоналів».
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46774
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.