Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46779
Title: УжНУ в цифрах і фактах
Other Titles: Ужгородський національний університет: підсумки 2009-2010 навчального року
Authors: Вегеш, Микола Миколайович
Keywords: Ужгородський національний університет, вища освіта, Міністерство освіти і науки України
Issue Date: 2010
Publisher: Ужгород: Закарпаття онлайн
Citation: Вегеш М. УжНУ в цифрах і фактах (Ужгородський національний університет: підсумки 2009-2010 навчального року). https://zakarpattya.net.ua/News/72325-UzhNU-v-tsyfrakh-i-faktakh
Abstract: Пропонуємо Вашій увазі доповідь ректора Ужгородського національного університету, доктора історичних наук, професора Миколи Вегеша на спільному засіданні Трудового колективу та Вченої ради, що відбулося 31 серпня 2010 року.
Description: В минулому навчальному році науковцями університету видано 39 монографій, 3 підручники з грифом Міністерства науки і освіти, 54 навчальні посібники, 1644 статті в фахових виданнях. На базі університету проведено 51 наукову конференцію, 30 з яких мали статус міжнародних. Відзначимо, що це один із найкращих показників по Україні. Наш університет на хорошому рахунку в Україні також за кількістю охоронних документів і патентів. Так, протягом минулого навчального року ми отримали 51 охоронний документ на об'єкти інтелектуальної власності, зокрема 24 патенти України на винаходи і 27 патентів на корисні моделі. Тільки за перше півріччя 2010 року університет отримав 41 патент України та подано 55 заявок на видачу патентів. За результатами завершених розробок у 2009 році підготовлено п'ять експонатів, які демонструвалися на п'яти виставках. За участь у Міжнародній виставці "Сучасна освіта України – 2010" університет нагороджений срібною медаллю та дипломом за високі досягнення у інноваційному оновленні освіти.
Type: Text
Publication type: Звіт
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46779
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
УжНУ в цифрах і фактах.pdf424.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.