Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46780
Title: Ужгородському національному університету необхідні 11 мільйонів гривень - каже ректор Микола Вегеш
Authors: Вегеш, Микола Миколайович
Keywords: Ужгородський національний університет, вища освіта, Міністерство освіти і науки України
Issue Date: 2006
Publisher: Мукачево нет
Citation: Ужгородському національному університету необхідні 11 мільйонів гривень - каже ректор Микола Вегеш / Записав для "Голосу України" Іван Гудзоватий. http://www.mukachevo.net/ua/news/view/2249
Abstract: Цьогоріч в Ужгородському національному університеті найпопулярнішим було відділення туризму географічного факультету. На місце тут претендувало 14 абітурієнтів. Другим став факультет міжнародних відносин. - Зрештою, ми цього й очікували, - каже ректор УжНУ, доктор історичних наук професор Микола Вегеш. - Закарпаття розташоване на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією та Польщею і активно інтегрується в Європу. Потреба у фахівцях-міжнародниках з року в рік зростає. Торік, відкриваючи нові факультети - суспільних наук і географічний, передбачили на останньому й відділення туризму.
Description: Нове приміщення університету, котре студенти жартома називають БАМом, почали зводити ще... Тим часом факультети і кафедри розкидані по всьому Ужгороду, а багатюща університетська бібліотека не має свого приміщення. - На жаль, це так. На завершення будівництва необхідно одинадцять мільйонів гривень. Із держбюджету ми не отримуємо жодної копійки. І все-таки перевели у частину новобудови факультет міжнародних відносин, котрий тулився у приміщенні іншого. Якщо повністю завершимо будівництво, розв`яжемо проблеми ще кількох факультетів, а частину першого поверху віддамо під бібліотеку. Колишнє її приміщення, що належало греко-католицькому собору, ми повернули законному власнику.
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46780
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
УжНУ необхідні 11 мільйонів гривень.pdf473.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.