Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Регер, Вікторія | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-05T14:13:50Z | - |
dc.date.available | 2023-01-05T14:13:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Регер В. Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області / В. Регер // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХІ: Ґенеза та цінність досліджень у сфері суспільних відносин / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2021. – С. 175–177. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
175-177.pdf | 137.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
1-6.pdf | 138.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
Prohrama_November_2021_PDF.pdf | 351.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.