Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лавренко, С. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-20T12:46:58Z | - |
dc.date.available | 2023-01-20T12:46:58Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Лавренко, С. С. Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води / С. С. Лавренко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 50–53. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 53 (15 назв) | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1gS9vBgGwiTQlodK-YBoo8No7VooezNvd/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | Water mode of winter wheat sprouts is getting improved under the influence of activated water as well as the activity of functioning of a photosynthesis device is getting increased. Activated water reduces free acids level and increases the contents of protein in leaves and roots that totally results in optimizing productive process. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во «УжНУ» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.title | Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води | uk |
dc.title.alternative | Change of parameters of water mode, photosynthesis and contents of amino acids in winter wheat leaves under influence of activated water | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | 2003 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 13 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.