Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛавренко, С. С.-
dc.date.accessioned2023-01-20T12:46:58Z-
dc.date.available2023-01-20T12:46:58Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationЛавренко, С. С. Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води / С. С. Лавренко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 50–53. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 53 (15 назв)uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1gS9vBgGwiTQlodK-YBoo8No7VooezNvd/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractWater mode of winter wheat sprouts is getting improved under the influence of activated water as well as the activity of functioning of a photosynthesis device is getting increased. Activated water reduces free acids level and increases the contents of protein in leaves and roots that totally results in optimizing productive process.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во «УжНУ»uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleЗміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої водиuk
dc.title.alternativeChange of parameters of water mode, photosynthesis and contents of amino acids in winter wheat leaves under influence of activated wateruk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:2003 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 13

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.