Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047
Назва: Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води
Інші назви: Change of parameters of water mode, photosynthesis and contents of amino acids in winter wheat leaves under influence of activated water
Автори: Лавренко, С. С.
Дата публікації: 2003
Видавництво: Вид-во «УжНУ»
Бібліографічний опис: Лавренко, С. С. Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води / С. С. Лавренко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 50–53. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 53 (15 назв)
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Water mode of winter wheat sprouts is getting improved under the influence of activated water as well as the activity of functioning of a photosynthesis device is getting increased. Activated water reduces free acids level and increases the contents of protein in leaves and roots that totally results in optimizing productive process.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1gS9vBgGwiTQlodK-YBoo8No7VooezNvd/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047
Розташовується у зібраннях:2003 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 13

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.