Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047
Назва: | Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води |
Інші назви: | Change of parameters of water mode, photosynthesis and contents of amino acids in winter wheat leaves under influence of activated water |
Автори: | Лавренко, С. С. |
Дата публікації: | 2003 |
Видавництво: | Вид-во «УжНУ» |
Бібліографічний опис: | Лавренко, С. С. Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води / С. С. Лавренко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 50–53. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 53 (15 назв) |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | Water mode of winter wheat sprouts is getting improved under the influence of activated water as well as the activity of functioning of a photosynthesis device is getting increased. Activated water reduces free acids level and increases the contents of protein in leaves and roots that totally results in optimizing productive process. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1gS9vBgGwiTQlodK-YBoo8No7VooezNvd/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047 |
Розташовується у зібраннях: | 2003 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 13 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.