Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047
Title: Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води
Other Titles: Change of parameters of water mode, photosynthesis and contents of amino acids in winter wheat leaves under influence of activated water
Authors: Лавренко, С. С.
Issue Date: 2003
Publisher: Вид-во «УжНУ»
Citation: Лавренко, С. С. Зміни параметрів водного режиму, фотосинтезу та вмісту вільних амінокислот у листках озимої пшениці під впливом активованої води / С. С. Лавренко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 50–53. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 53 (15 назв)
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Water mode of winter wheat sprouts is getting improved under the influence of activated water as well as the activity of functioning of a photosynthesis device is getting increased. Activated water reduces free acids level and increases the contents of protein in leaves and roots that totally results in optimizing productive process.
Description: https://drive.google.com/file/d/1gS9vBgGwiTQlodK-YBoo8No7VooezNvd/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47047
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 13 - 2003

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.